بهترین سرخ کن 4 مدل پیشنهای بازیارشاپ
مقدمه
بهترین سرخ کن تمامی نیازهای شما را پوشش می دهد. فرقی نمی کند سیب زمینی سرخ کنید یا تکه های مرغ. سرخ کردن عمیق بافت فوق العاده ترد و طعمی غنی به غذا می دهد که با هوای گرم به دست نمی آید. به همین دلیل، اگرچه ما سرخکنهای خود را برای شامهای شبهای هفته و آشپزی سریع دوست داریم، اما معتقدیم برخی از کارها وجود دارد که فقط یک سرخکن میتواند انجام دهد.
از همین رو ضمن آموزش انتخاب بهترین سرخ کن، فروشگاه بازیارشاپ 4 سرخ کن مناسب و متناسب با عموم سلایق را معرفی کرده است که می توانید از بین آنها محصول مورد نیاز خود را انتخاب کنید. ضمنا در صورت نیاز می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید و بهترین سرخ کن خود را بعد از مشورت و بررسی های لازم خریداری نمایید.
بهترین سرخ کن
چه آشپزی باشید که آخر هفته ها مهمانان زیادی دارید یا فقط سرخکن خود را برای خوراکیهای ویژه تعطیلات بیرون میآورد، سرخکن برقی در بازار وجود دارد که مطابق با نیاز شما باشد. ما مدلهایی را آزمایش کردیم که به اندازه های متفاوت دارند و برای نیاز مختلف پاسخگو هستند. اگرچه به نظر می رسد سرخ کن های هواپز بازار را در مورد پختن غذای ترد تسخیر کرده اند، اما دستیابی به همان طعم سرخ کن با سرخ کن بادی دشوار است.
نحوه آزمایش بهترین سرخ کن
ما اندازه، وزن و هر دفترچه راهنما یا دستورالعملی که در بسته بندی آمده بود را قبل از آزمایش ارزیابی کردیم. برای اولین قدم آزمایش، ما همان سیب زمینی را در هر سرخ کن، سرخ کردیم. سپس به مقداری که می شود و سیب زمینی سرخ کرده ای که سرخ کن می تواند تحمل می کند را بررسی کردیم. همچنین اینکه هر سرخ کن در حین سرخ کردن دمای تنظیم شده را حفظ می کند، توجه کردیم.
در مرحله بعد، مرغ سوخاری خانگی را برای ارزیابی حجم هر سرخ کن، سرخ کردیم. هم برای سیب زمینی سرخ کرده و هم برای مرغ، ما همچنین به نوسانات دما، سهولت استفاده از دستگاه ها و میزان شهودی و شفاف بودن کنترل ها توجه کردیم. سپس در صورت موجود بودن، روغن هر سرخ کن را فیلتر کردیم. در نهایت هر سرخ کن را طبق دستورالعمل بسته، تمیز کردیم. ما همچنین ظرفیت حجم و قیمت را در هنگام انتخاب نهایی خود در نظر گرفتیم.
بهترین دما برای سرخ کردن چیست؟
همه سرخ کن هایی که ما آزمایش کردیم به جز یکی از حداکثر دمای 375 درجه فارنهایت داشتند. هنگام سرخ کردن بالاتر از آن درجه حرارت در یک فضای بسته خطرناک تر می شود، بنابراین ترجیح داده می شود دستگاهی را انتخاب کنید که این تنظیمات را داشته باشد. اگر نگران هستید که فراموش کنید سرخ کن را خاموش کنید، طرح هایی وجود دارند که دارای سنسورهای خاموش شدن خودکار هستند تا ایمنی بیشتری داشته باشند.
چه نوع روغنی برای سرخ کردن خوب است؟ آیا می توانم دوباره از آن استفاده کنم؟
شما می خواهید از روغنی استفاده کنید که نقطه دود بالایی دارد، زیرا در دمای 375 درجه فارنهایت سرخ می کنید. ما روغنی را که طعم خنثی و قیمت پایین داشته باشد،پیشنهاد می کنیم. شما همچنین می توانید از روغن آووکادو، روغن هسته انگور یا روغن آفتابگردان استفاده کنید، اما آنها گران تر هستند. وقتی سرخ کردن تمام شد، مطمئن شوید که روغن کاملا خنک شود. سپس روغن را در یک صافی توری ریز که با پارچه پنیر پوشانده شده است بریزید تا در صورت استفاده مجدد، خرده ها و ناخالصی ها را فیلتر شود.
اکنون که با مقدمات سرخ کردن را آموزش دیده ایم، بهتر است بدون معطلی به بهترین سرخ کن بپردازیم و نحوه بهره مندی از آنها را بشناسیم.
1. بهترین سرخ کن : برویل |Breville, the Smart Fryer
بهترین سرخ کن در حال حاضر
- عمیق ترین ظرفیت و سبد
- صفحه نمایش LED با چندین پیش تنظیم
- چیزی که ما دوست نداریم
- در سمت گران تر
سرخ کن برویل عمیق ترین دستگاهی بود که ما آزمایش کردیم. برخی از ماشینهای دیگر که مقدار بیشتری روغن را در خود نگه میدارند یا ابعاد بزرگتری دارند، هنوز به اندازه برویل سطح روغن را تامین نمیکنند. علیرغم ظهر کوچک و باریک، 4 لیتر روغن در خود جای میدهد و با یک سبد باریکتر اما عمیقتر عرضه میشود. این کار کمک کرد مرغ به طور یکنواخت بدون نیاز به برگرداندن آن سرخ شود. Breville همچنین به دلیل ترموستات الکتریکی داخلی، یکنواختترین دما را دارد.
همراه با گذراندن تمام تستهای ما، برویل با چند زنگ و سوت اضافه میشود. این یکی از تنها دستگاه هایی بود که ما آزمایش کردیم که دارای صفحه نمایش LED با هفت پیش تنظیم برای انواع مختلف غذا بود. از آنجایی که سیب زمینی سرخ کرده یکی از رایج ترین چیزهایی است که مردم سرخ می کنند، داشتن تنظیم دوبار سرخ کردن که به طور خودکار دمای سرخ کردن اول و دوم را تنظیم می کند، یک امتیاز خوشایند بود. و برای اطمینان از ایمن بودن شما هنگام سرخ کردن، اگر روغن از حداکثر دما فراتر رفت، دستگاه به طور خودکار خاموش می شود.
2. بهترین سرخ کن : کزینارت | Cuisinart Compact 1.1-Quart Deep Fryer
بهترین سرخ کن برای آشپزخانه های کوچک
- ردپای کوچک روی میز
- دهانه ریزش آسان
- چیزی که ما دوست نداریم
- در حین سرخ کردن دما کاهش یافت
- برای دسته های بزرگ ایده آل نیست
اگر در فضای کوچکی زندگی می کنید، Cuisinart Compact گزینه خوبی برای شماست. فضای کمتری نسبت به اجاق توستر اشغال می کند و می تواند تا 1.1 لیتر روغن را در خود جای دهد. برای سرخ کردن مقدار کمی غذا و تمیز کردن راحتتر این گزینه مناسب است. همچنین می تواند تا ¾ پوند غذا را تحمل کند و تنها با یک لیتر روغن، پس از اتمام کار، دفع کمتری وجود دارد. در آزمایش، متوجه شدیم که سرخ کن سیب زمینی سرخ شده را به طور یکنواخت پخته است، اما دما در طول پخت کاهش می یابد.
سبد و درب آن قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند و خروجی آسان آن باعث می شود روغن به راحتی خارج شود.
3. بهترین سرخ کن : تِفال | T-FAL EZ Clean 3.5-Quart Deep Fryer
بهترین سرخ کن برای استفاده مجدد از روغن
- بهترین فیلتر روغنی که ما تست کردیم
- دما را به خوبی حفظ کرد
- چیزی که ما دوست نداریم
- قطعات کمتر قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
اگر قصد دارید مکرراً سرخ کنید و می خواهید دوباره از روغن خود استفاده کنید، T-Fal یک گزینه فوق العاده است. در طول آزمایش ما، کار استثنایی فیلتر کردن روغن مصرف شده را مستقیماً در جعبه ارائه شده انجام داد که می تواند برای استفاده بعدی ذخیره شود. روغنی که تست کردیم بعد از دو نوبت سرخ کردن، شفاف و تمیز شد. تمام اجزاء به جز پانل کنترل، قابل شستشو در ماشین ظرفشویی برای تمیز کردن آسان است.
ضمنا، دستگاه در حفظ دما نسبتاً خوب بود و به سرعت گرم شد. ما دستگاه دیگری با مارک متفاوت را آزمایش کردیم که تقریباً یکسان بود، اما تقریباً دو برابر قیمت داشت!
4. بهترین سرخ کن : همیلتون | Hamilton Beach Fryer with 3 Fryer Baskets
بهترین سرخ کن چند کاره
- چند سبد سرخ کردنی
- برای غذا دادن به جمعیت خوب است
- چیزی که ما دوست نداریم
- ردپای بسیار بزرگ روی میز
گاهی اوقات، انگشتان مرغ و چوب موزارلا را به طور همزمان می خواهید، اما نمی خواهید دردسر ماهیگیری از طریق روغن داغ برای جدا کردن اقلام مختلف باشد. سرخ کن ساحلی همیلتون این گزینه را دارد که بتوانید از یک سبد بزرگ یا دو سبد کوچکتر بسته به چیزی که می پزید استفاده کنید. این سرخ کن می تواند تا 12 فنجان غذا و تقریباً 5 لیتر روغن را در خود جای دهد که به شما امکان می دهد مقداری زیاد غذا تهیه کنید.
هنگام خرید سرخ کن عمیق چه نکاتی را باید در نظر گرفت
- قیمت: بهترین سرخ کن موردی است که خواسته های شما را برآورده کند. چیزی را انتخاب کنید که متناسب با بودجه و نیاز شما باشد.
- اندازه: سرخ کن های عمیق در اندازه های مختلف وجود دارند، بنابراین مهم است که در نظر بگیرید چه فضایی برای قرار دادن سرخ کن دارید.
- ویژگیهای خاص: برخی از دستگاههایی که ما آزمایش کردیم دارای صفحهنمایش LED با تنظیمات مختلف برای سرخ کردن انواع مختلف غذا بودند و تعدادی گزینه دما داشتند، در حالی که سرخکنهای دیگر با تنظیمات آنالوگ و فقط چند انتخاب دما سادهتر بودند. سرخکنهایی با دستههای لمسی خنک، سنسورهای خاموشکننده خودکار، فیلترهای روغن و سبدهای متعدد وجود دارد. فقط به نام چند. هنگام تعیین اینکه کدام ویژگی ممکن است برای شما مهم باشد، در نظر بگیرید که چه چیزی را میخواهید سرخ کنید و هر چند وقت یکبار قصد دارید از سرخکن عمیق خود استفاده کنید.
- ویژگی های ایمنی: سرخ کردن، به طور کلی، لزوما یک فعالیت خطرناک نیست، اما نیاز به فضای کافی و تنظیم مناسب دارد. سرخ کن های مورد علاقه ما همگی دارای طناب های کوتاهی هستند که تضمین می کند در هنگام سرخ کردن نمی توانید روی آنها ضربه بزنید. آنها همچنین دارای سیم هایی هستند که در صورت ضربه زدن از سرخ کن جدا می شوند.
چگونه سرخ کن عمیق را تمیز کنیم
بیشتر سرخ کن ها از چند قسمت تشکیل شده اند: سبد سرخ کردنی، کاسه داخلی، بدنه بیرونی و واحد/کنترل گرمایش. اکثر اجزای سرخ کن قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند، به غیر از واحد گرمایش را ممنوع می کند. اکثر واحدهای گرمایشی فقط نیاز به پاک کردن ملایم با یک پارچه دارند. وقتی زمان دور ریختن روغن مصرف شده فرا رسید، نخست اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس روغن خود را با خیال راحت دور بیندازید. روغن را در آبکش نریزید!
Submit your first comment